Stævner

Stævner

Badminton er for alle, i alle aldre og på alle niveauer. Både på amts- og landsplan arrangeres badmintonstævner af forskellig karakter med muligheder for såvel begyndere, de øvede og eliten.

Som ungdomsspiller i Gug Badmintonklub får du tilbud om at deltage i mange stævner i løbet af sæsonen. Man bliver tilmeldt i rækker, der er bestemt af styrkeniveau. Der arrangeres også breddestævner, som er på begynderniveau og vil være oplagt at starte med. Tilmelding til stævner sker på badmintonplayer.dk

Rækkerne starter med D-rækken (begynderniveau) og ved deltagelse i stævner samles point (se nederst reglerne herfor) og spilleren kan nå oprykning til rækken ovenover. Med denne inddeling sikres, at spillerne møder nogenlunde ligeværdige. For U9 er der ingen række-inddeling.

Gug Badmintonklub arrangerer ikke fælles kørsel til åbne stævner: Kørsel til åbne stævner er for egen regning i ALLE rækker. Klubben opfordrer til at deltage i fællesrejserne - Jysk Fællesrejser arrangeres af DBF-Midtjylland - som udbydes for elite- og mesterrækkespillere. Egenbetalingen er kr. 400 for deltagelse, resten betales af klubben. Tilmelding hertil skal ske gennem årgangslederen.

Regler ang. point til oprykning:

En spiller får point ved deltagelse i stævner. Antallet af point en spiller tildeles, afhænger af antal deltagere i stævnet samt placeringen. Ønsker du at vide mere nøjagtigt, hvordan pointene tildeles, kan du læse mere på badmintonplayer.dk

Stævnetilmeldning

Tilmelding til alle ungdomsstævner sker via www.badmintonplayer.dk
Ved tilmelding skal du, som tilmelder, betale det fulde stævnegebyr.