Trænere

Trænere

Cheftræner - Nicklas Mathiasen

Jeg hedder Nicklas Mathiasen og er 28 år.
Jeg spiller selv badminton i Aalborg Triton på deres 1. divisionshold. Jeg har været badmintontræner de sidste 10 år i Triton og St. Restrup. Jeg glæder mig nu til nye og spændende udfordringer i ungdomsafdelingen i Gug Badmintonklub.
Jeg glæder mig ydermere til at kunne give en masse af min erfaring inden for badminton videre til en flok unge glade badmintonentusiaster i Gug.

Glæder mig til vi ses i hallen.

Træner mandag & fredag - Benjamin Mikkelsen

Jeg hedder Benjamin og er 20 år gammel. Jeg begynder på universitet til sommer, efter 2 veloverstået sabbatår, og vender da tilbage som træner, efter ét års pause. Jeg glæder mig til at komme igang igen, og har træningerne mandag og fredag. Tidligere har jeg været træner, for klubbens minitonhold samt sommertræning. Jeg har spillet badminton i Gug siden jeg var 8 år gammel, og spiller aktivt i klubbens senior afdeling.


Træner 6-10 år tirsdag - Anders Laulund

Jeg hedder Anders og er 25 år. Til daglig læser jeg til lærer i fagene dansk, samfundsfag og religion. Jeg er vokset op i Støvring og har spillet badminton, siden jeg var 9 år herunder et par år i Gug Badmintonklub som ungdomsspiller. Jeg er glad for at vende "hjem" med erfaring i baggagen fra min tid som instruktør for DGI og som ansvarlig for ungdom i Brønderslev. Jeg vil i løbet af sæsonen supplere med et par trænerkurser for at opkvalificere min træning. Jeg sætter en dyd i, at det skal være udfordrende at spille badminton samtidig med, at det skal være sjovt som hold. Jeg glæder mig desuden til at trække i Gug-trøjen for seniorafdelingen.


Træner onsdag - Julie Frandsen

Jeg hedder Julie og jeg er 20 år gammel, til sommer begynder jeg på Aalborg universitet, hvor jeg skal læse Erhvervsøkonomi. Jeg har spillet badminton i Gug badminton siden jeg var 6 år gammel. Desuden spille jeg aktivt i klubbens senior afdeling.Træner onsdag - Julie Abildgaard

Jeg hedder Julie jeg er 20 år gammel og er lige blevet færdig på gymnasiet. Jeg har spillet badminton siden jeg var 14 år, og har været helt vild med sporten siden. Derudover spiller jeg aktivt i klubbens seniorafdelingen.


Træner 6-10 år & 11-17 år torsdag - Kasper Petersen

Jeg startede med at spille badminton, da min mor hev mig med ned i Odder-hallen som 10-årig, og jeg har spillet mere eller mindre lige siden. Som træner har jeg godt ti års erfaring og tidligere haft ansvaret for alt fra unge begyndere til øvede seniorspillere. Jeg spiller selv på seniorholdet i Gug, og når jeg ikke er træner eller selv svinger ketsjeren, elsker jeg også at se badminton i fjernsynet, så jeg er nok lidt af en badmintonnørd.